Voor het bedrukken en borduren van kleding en bedrijfskleding bent u bij ons aan het juiste adres


 

Als specialist in grafisch design kunt u natuurlijk bij ons terecht voor het bedrukken en borduren van bedrijfskleding en kleding voor bijvoorbeeld een sportclub. Wij kunnen voor u of uw bedrijf een geheel eigen design op maat maken. Heeft u een eigen ontwerp of wilt u een professioneel logo laten ontwerpen? Wij zijn u graag van dienst, van een simpel shirt tot praktische werkkledij. Neemt u maar eens vrijblijvend contact met ons op.

Uw logo op bedrijfskleding laten bedrukken

Een professioneel logo zegt meer dan 1000 woorden. Een goed logo is doeltreffend, herkenbaar en straalt betrouwbaarheid uit. Alle reden dus voor u om hiervoor een professioneel bedrijf te benaderen. U bent dan bij ons aan het juiste adres. Daarnaast kunt u bij ons uw logo op uw bedrijfskleding of andere (sport)kleding laten bedrukken of borduren. Wij hanteren scherpe prijzen.

Een geborduurd logo of afbeelding is in de regel minder gedetailleerd, maar heeft wel een luxueuze uitstraling. Daarnaast heeft een geborduurd logo als voordeel dat het langer meegaat dan een gedrukt logo, wat een geborduurd logo zeer geschikt maakt voor bedrijfskleding die bedoeld is voor buitengebruik of werk waarbij de bedrijfskleding snel kan slijten.


 

Bedrijfskleding laten bedrukken heeft als voordeel dat het mogelijk is om haarscherpe lijnen te maken. Zelfs complexe illustraties zijn met bedrukken geen probleem. Het ligt eraan wat u op uw bedrijfskleding wilt laten aanbrengen. Twijfelt u tussen kleding laten bedrukken of borduren, dan geven u graag vrijblijvend advies. Een goed advies is onderdeel van onze service.

Kleding op maat laten bedrukken en borduren

waliteit en service zijn aspecten die bij ons hoog in het vaandel staan. Wij streven altijd naar een 100% klanttevredenheid. Dat betekent dat u altijd kunt rekenen op maatwerk waarbij uw wensen centraal staan. Of u nu één stuk of honderden kledingstukken op maat wilt laten bedrukken of stijlvol wilt laten borduren, bij ons is het allemaal mogelijk. In onze studio voorzien we uw bedrijfskleding met uiterste precisie van uw logo of beeldmerk. Wij werken met de nieuwste technieken, zodat de bedrukking ook bestand is tegen intensief gebruik.</p>


 

Gepaste bedrijfskleding is uw visitekaartje. Een indruk wordt altijd in enkele seconden opgedaan, en deze indruk is belangrijk voor het vertrouwen in een bedrijf en de bereidheid er zaken mee te doen. Met professionele en herkenbare bedrijfskleding vormen u of medewerkers een goed visitekaartje van een bedrijf. Bovendien bevordert het dragen van identieke kleding de teamspirit in een groep. Dat komt de onderlinge samenwerking weer ten goede. De vele voordelen van het bedrukken en borduren van uw bedrijfskleding of promotionele kleding begrijpen wij heel goed. U kunt dus ook altijd rekenen op topkwaliteit. De prijs? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Ons werkgebied is breed te noemen en voor uw gemak hebben wij hieronder een aantal steden en plaatsen neergezet waar wij actief zijn. Staat uw woon en of werkplaats daar niet bij? Neem dan toch even contact met ons op. De kans is namelijk groot dat wij u toch van dienst kunnen zijn.

 • Aarschot

 • Antwerpen

 • Diest

 • Geel

 • Gent

 • Hasselt

 • Herenthout

 • Herentals

 • Hulshout

 • Leuven

 • Lier

 • Mechelen

Op zoek naar een drukwerk specialist? Wij leveren onder andere maatwerk folders en flyers tegen een scherpe prijs

Voor vrijwel al uw drukwerk kunt u bij ons terecht: van visitekaartjes tot folders. Wilt u een origineel design? Met onze professionele grafische designers in eigen huis gaat dit zeker lukken. Het ontwerpen van bijzonder drukwerk is één van onze vele specialiteiten. Waarmee kunnen onze specialisten u van dienst zijn? Neemt u maar eens vrijblijvend contact met ons op.

Drukwerk specialist voor bijzondere visitekaartjes

Als drukwerk specialist ontwerpen wij vooral bijzondere visitekaartjes. Waarom? Wanneer u als bedrijf naar een klant toe gaat wilt u professioneel overkomen. Als u aan het eind van het gesprek een opvallend visitekaartje kan overhandigen, komt dit verzorgd over en vergroot u uw succes bij deze klant. Daarnaast is het ook erg praktisch, omdat al uw gegevens op uw visitekaartje staan.

Verzorgd drukwerk zorgt ervoor dat u goed voor de dag komt. Wij leveren maatwerk. Dat wil zeggen dat wij u uw drukwerk door ons kunt laten maken zoals u dit wenst. Wij kunnen drukwerk voor u ontwerpen, maar uiteraard kunt u ook zelf een ontwerp aanleveren. Ons bedrijf staat garant voor topkwaliteit drukwerk tegen een scherpe prijs. U heeft een wens en wij regelen het. Gemakshalve kunnen wij u op ons kantoor enkele voorbeelden laten zien.

Folders en visitekaartjes tegen een scherpe prijs

Veel berichten gaan per e-mail, maar toch blijft drukwerk nodig. U kunt dit ook niet met elkaar vergelijken want een e-mail belandt al snel in de mailbox, maar visitekaartjes of folders gaan door de vingers en worden vaak een tijd bewaard. Wij zorgen dat het er mooi uit ziet én goed voelt. Heldere kleuren, perfect gedrukt op stevig kwaliteitspapier. Dit alles tegen een scherpe prijs.

Kwaliteitspapier is er in vele soorten: mat, glanzend, parelmoer enz. Er is dus altijd een papiersoort die past bij uw huisstijl. Wij produceren uw huisstijl drukwerk in elke PMS kleur tot aan full colour. in verreweg de meeste drukprocessen werken wij tegenwoordig digitaal. Naast het verzorgen van uw drukwerk kunnen wij ook uw nieuwe complete huisstijl ontwerpen. Door een huisstijl te ontwerpen die bij de identiteit van uw bedrijf past en deze consistent door te voeren, wordt uw naamsbekendheid versterkt. Vooraf gaan wij met u in gesprek om uw wensen te bespreken en vervolgens gaan wij voor u aan de slag.

Als drukwerk specialist hebben wij al jarenlange ervaring in de meest uitdagende en bijzondere opdrachten. Wij hebben een eigen creatieve ontwerpstudio voor een uniek ontwerp voor een betaalbare prijs. Wilt u een kostenindicatie, vraag dan eens geheel vrijblijvend een offerte aan.

Ons werkgebied is breed te noemen en voor uw gemak hebben wij hieronder een aantal steden en plaatsen neergezet waar wij actief zijn. Staat uw woon en of werkplaats daar niet bij? Neem dan toch even contact met ons op. De kans is namelijk groot dat wij u toch van dienst kunnen zijn.

 • Aarschot

 • Antwerpen

 • Diest

 • Geel

 • Gent

 • Hasselt

 • Herenthout

 • Herentals

 • Hulshout

 • Leuven

 • Lier

 • Mechelen

Op zoek naar een uniek en professioneel grafisch ontwerpbureau? Onze designers staan voor u klaar

Ons team bestaat uit een aantal ervaren grafisch designers die een persoonlijke en klantgerichte aanpak hanteren. Op maat ontworpen grafische vormgeving is onze passie. Wij zijn jong, nieuwsgierig, indrukwekkend en tonen lef met onze bijzondere ontwerpen. Onze heldere strategie is de kracht van een uniek ontwerp. U kunt bij ons grafisch ontwerpbureau terecht voor vele zaken: van drukwerk tot gevelreclame en nog veel meer. Surft u maar eens verder of neem direct contact met ons op.


 

Grafisch ontwerpbureau voor bijzonder drukwerk

Ons grafisch bureau heeft alle creativiteit in huis om sterk, groots en doelgericht te zijn. Wij ontwerpen bijzonder drukwerk, opvallende gevelreclame, flitsende wagenbelettering en kunnen zorgen voor stijlvolle bedrijfskleding. Uw wensen staan bij ons voorop. Onze designers luisteren graag naar u en stellen uw mening op prijs. Betrekken en begrijpen, daar ligt onze kracht.

In veel gevallen is drukwerk uw visitekaartje. U kunt maar eenmaal een eerste indruk maken bij uw potentiële klant en dus verdient uw drukwerk veel aandacht. Het design van uw drukwerk zal de juiste sfeer neerzetten en uw potentiële klant antwoord op de vragen geven zoals: waar kom ik, waarvoor kan ik terecht en hebben ze het goed voor elkaar? Wij maken graag voor u een uniek ontwerp, zodat u zich kunt onderscheiden van anderen. Zeker in een concurrerende markt is dit belangrijk.


 

Grafische designers voor unieke ontwerpen

Natuurlijk kunt u voor nog veel meer zaken bij ons terecht. Wilt u unieke bedrijfskleding laten ontwerpen? Wij kunnen u zeker helpen. Bedrijfskleding was jarenlang allesbehalve modieus. Maar werkgevers komen steeds meer achter de ‘look-good, feel-good’-mentaliteit. Als mensen iets leuks aan hebben, voelen ze zich goed en stralen dat ook uit. Eén onze ervaren grafisch designers kan voor u een modern ontwerp maken. U investeert niet enkel in uw personeel, u bepaalt ook hoe iedereen erbij loopt.

Een andere kernactiviteit van ons bureau is het verzorgen van gevelreclame. Ook daar komen onze grafische talenten goed van pas. U kunt door een grafisch designer een bijzonder reclamebord laten ontwerpen om uw product of merk te promoten. U kunt zich hiermee op een unieke manier presenteren. De borden kunnen in verschillende formaten en uitvoeringen geleverd worden. Liever een spandoek? Ook die wens kunnen wij verwezenlijken. Voor het spandoek of groot formaat doek kunnen aparte afwerkingen worden gekozen. Hierdoor zijn de doeken op verschillende manieren gemakkelijk te bevestigen.

Bent u op zoek naar een betrouwbaar grafisch ontwerpbureau? Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij laten u graag zien wat wij u kunnen bieden. Bent u benieuwd naar onze prijzen? Vraag dan eens geheel vrijblijvend een offerte aan.

Ons werkgebied is breed te noemen en voor uw gemak hebben wij hieronder een aantal steden en plaatsen neergezet waar wij actief zijn. Staat uw woon en of werkplaats daar niet bij? Neem dan toch even contact met ons op. De kans is namelijk groot dat wij u toch van dienst kunnen zijn.

 • Aarschot

 • Antwerpen

 • Diest

 • Geel

 • Gent

 • Hasselt

 • Herenthout

 • Herentals

 • Hulshout

 • Leuven

 • Lier

 • Mechelen

 • Geel

 • Westerlo

Wij hanteren scherpe prijzen als het gaat om het ontwerpen van uw huisstijl

Uw professionaliteit zit in alle aspecten van uw bedrijfsvoering, dus ook in uw huisstijl. Als u uw huisstijl goed laat ontwerpen en als deze consequent wordt doorgevoerd, kunnen mensen zich er makkelijk mee identificeren en zal uw professionaliteit hoger worden gewaardeerd. Een hoge waardering leidt weer tot een succesvolle bedrijfsvoering. Wij kunnen voor u verschillende versies ontwerpen inclusief logo waar u uit kunt kiezen. Bent u op zoek naar een serieuze ontwerppartner die scherpe prijzen hanteert? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij leveren maatwerk.


 

Uw huisstijl en logo laten ontwerpen

Een huisstijl laten ontwerpen is iets waar u jarenlang plezier van kunt hebben. Een huisstijl is niet alleen een logo, want deze omvat alle uitingen van uw bedrijf. Tot de huisstijl behoort onder meer drukwerk, bedrijfskleding, reclamemiddelen etc. Vaak wordt de huisstijl vastgelegd in huisstijlrichtlijnen om te zorgen dat deze binnen uw organisatie consequent wordt toegepast. Het vaststellen van deze richtlijnen en het toezien op het gebruik ervan ligt vaak bij de communicatieafdeling, maar het kan ook zijn dat dit wordt uitbesteed aan een reclamebureau.

U kunt bij ons terecht voor de grafische vormgeving van uw huisstijl. Niets is makkelijker dan uw complete huisstijl door één en hetzelfde bureau te laten ontwerpen. Denkt u bijvoorbeeld aan folders, visitekaartjes en ander drukwerk. Een huisstijl wordt vaak ‘corporate identity’ genoemd oftewel uw bedrijfsidentiteit. Het is dan ook zeer belangrijk dat u voor een huisstijl kiest die past bij uw bedrijfscultuur. Wij helpen u graag bij het ontwerpen van een professionele huisstijl waar iedereen zich in kan vinden. Wilt u enkele voorbeelden zien? Ook dit is mogelijk.

Hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs

U kunt tijdens het hele ontwerpproces rekenen op een open communicatie. Voor ons is het belangrijk dat u een huisstijl krijgt zoals u dit wenst en daarvoor is gezamenlijk overleg noodzakelijk. Een professionele en passende huisstijl ontwerpen vereist de nodige kennis. Voordat wij met een ontwerp komen, nemen wij graag de tijd om u en uw bedrijf goed te leren kennen, want een goede huisstijl straalt kracht en expertise uit. U mag rekenen op een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Wij hebben een eigen creatieve ontwerpstudio voor een bijzondere en herkenbare huisstijl. Onze grafische vormgevers kunnen zorgdragen voor een uniek ontwerp waar u zich mee kunt onderscheiden. Een huisstijl die bovendien mee kan groeien met uw bedrijf en de technische ontwikkelingen. Bent u benieuwd wat wij u kunnen bieden? Vraag dan eens geheel vrijblijvend een offerte aan.

Ons werkgebied is breed te noemen en voor uw gemak hebben wij hieronder een aantal steden en plaatsen neergezet waar wij actief zijn. Staat uw woon en of werkplaats daar niet bij? Neem dan toch even contact met ons op. De kans is namelijk groot dat wij u toch van dienst kunnen zijn.

 • Aarschot

 • Antwerpen

 • Diest

 • Geel

 • Gent

 • Hasselt

 • Herenthout

 • Herentals

 • Hulshout

 • Leuven

 • Lier

 • Mechelen

In de omgeving van Antwerpen op zoek naar een unieke muurschilder? Onze muurschilders staan voor u klaar

Wilt u een bijzondere muurschildering in uw babykamer, kinderkamer of op uw buitenmuur? Onze muurschilders, onder andere werkzaam in de regio Antwerpen, kunnen u zeker helpen bij het creëren van een creatieve blikvanger. Omdat het maken van een unieke muurschildering maatwerk is, hangt de prijsbepaling altijd af van verschillende factoren zoals de complexiteit van het onderwerp, de ondergrond en de benodigde tijd en materiaal. Vrijwel elk thema kunnen omzetten in realiteit. Neemt u maar eens contact met ons op om een en ander nader te bespreken.

Professionele muurschilders Antwerpen en omgeving

Onze professionele muurschilders kunnen in vrijwel alle stijlen schilderen, dus niet alleen wat er op onze website staat. Van kleurrijke tot abstracte muurschilderingen. Een kleurrijke muurschildering van Disney is leuk op een babykamer of kinderkamer. Een muurschildering in een kinderkamer komt niet zo heel vaak voor, maar het kan net voor die persoonlijke en bijzondere touch zorgen. Een abstracte muurschildering komt goed tot z’n recht in grotere ruimtes zoals in de hal van een ziekenhuis of op scholen. Voorbeelden? Surft u maar eens snel verder.

Voor ieder project wordt een persoonlijk plan gemaakt en samen met u komen de meest bijzondere ideeën op tafel. In principe is alles mogelijk om op de muur te schilderen. Het is belangrijk dat u een aantal plaatjes, ideeën of foto’s hebt van wat u op uw wand geschilderd wilt hebben. Afhankelijk van wat erop de muur komt, worden de details door onze muurschilder eerst met potlood op de muur gezet. De lijnen op de muur vormen de basis om de achtergrond te schilderen. Vervolgens wordt steeds verder naar voren gewerkt.

Met muurschilderingen kunnen prachtige sferen worden gecreëerd met kleur en verschillende decoratieve technieken. Afhankelijk van uw wensen kiest onze muurschilder voor een bepaalde techniek. Om een kleurrijke muurschildering aan te brengen kunnen wij bijvoorbeeld kiezen voor de schildertechniek trompe-l’oeil. Meestal wordt deze toepast om een binnen- of buitenmuur groter te laten lijken. Bijvoorbeeld een muur die beschilderd is met een openstaand raam waardoor u een landschap kunt zien. Door het zeer nauwkeurig schilderen van de vormen en vooral de schaduwen van de voorwerpen wordt een sterke illusie bereikt. U krijgt het gevoel dat het echt is.

Unieke muurschildering voor een vriendelijke prijs

Onze muurschilder maakt eerst een schets naar aanleiding van uw wensen. Op deze manier krijgt u alvast een indruk van het eindresultaat. Wilt u meer informatie en/of bent u nieuwsgierig geworden naar de kosten voor het vervullen van uw persoonlijke wensen? Wij hanteren vriendelijke prijzen, omdat wij vinden dat kunst voor iedereen bereikbaar moet zijn.

Ons werkgebied is breed te noemen en voor uw gemak hebben wij hieronder een aantal steden en plaatsen neergezet waar wij actief zijn. Staat uw woon en of werkplaats daar niet bij? Neem dan toch even contact met ons op. De kans is namelijk groot dat wij u toch van dienst kunnen zijn.

 • Aarschot

 • Antwerpen

 • Diest

 • Geel

 • Gent

 • Hasselt

 • Herenthout

 • Herentals

 • Hulshout

 • Leuven

 • Lier

 • Mechelen

Wilt u een unieke muurschildering op maat laten maken? Wij maken bijzondere muurschilderingen

Een muurschildering op maat laten maken is een originele manier om een kamer of een ruimte karakter te geven. Wij maken muurschilderingen voor zowel particulieren, instellingen als bedrijven. U kunt met een bijzondere muurschildering een vertrek bijvoorbeeld in een ziekenhuis laten opleven of met een unieke muurschildering een kinderkamer zelfs optisch verruimen. Heeft u een eigen ontwerp? Dan kunnen wij deze exact nabootsen, want wij hebben veel ervaring op dit gebied. U kunt nu alvast enkele voorbeelden bekijken verder op onze website. Enthousiast geworden? Neem dan direct contact met ons op.

Maatwerk in muurschilderingen


 

Wij kunnen alle stijlen van muurschilderingen creëren, dus niet alleen wat er op onze website staat. U kunt uw fantasie de vrije loop laten. Ook het naschilderen vanaf een foto is mogelijk. Op alle mogelijke manieren kunnen wij maatwerk in muurschilderingen leveren.


 

Wij kunnen werk leveren in alle abstracte en figuratieve stijlen, van erg kleurrijk tot eerder geometrisch en strak. Wilt u bijvoorbeeld een bijzondere muurschildering op uw babykamer, in de hal of op een buitenmuur? Denkt u bijvoorbeeld maar eens aan het decoreren van een saaie garagemuur of een kale scheidingsmuur op uw terras. Vrijwel alles is mogelijk. Ook het ontwerpen van een unieke muurschildering kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Alle onderwerpen zijn mogelijk: landschappen, dieren, mensen enz.


 

Onze professionele kunstschilders brengen met de beste materialen graag al uw kleurrijke fantasieën tot leven. Met een combinatie van vorm en kleur creëren wij voor u een kunstwerk op maat. Optioneel kan een muurschildering worden afgelakt voor extra bescherming. Het is maar net wat u mooi vindt.

Muurschilderingen op scholen

Een muurschildering is een creatieve blikvanger. Op scholen zijn wij een graag geziene gast, want door middel van onze bijzondere muurschilderingen creëren wij een vrolijke en speelse sfeer. In een muurschildering kunnen wij ook een bepaald thema visualiseren bijvoorbeeld met een geschilderde wereldkaart in de klas of een alfabet voor de allerkleinsten. Heeft u een eigen ontwerp? Laat het ons weten.


 

Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke en klantgerichte aanpak, want uw wensen staan bij op de eerste plaats. Aan de hand van een simpel voorbeeld kunt u door ons een professioneel ontwerp laten maken. Voldoet ons ontwerp aan uw wensen, dan gaan wij voor u aan de slag. De prijs van een muurschildering is uiteraard afhankelijk van de grootte van het schilderij, het nodige voorbereidingswerk en schilderwerk. Bent u benieuwd naar de kosten van uw muurschildering op maat? Dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

Ons werkgebied is breed te noemen en voor uw gemak hebben wij hieronder een aantal steden en plaatsen neergezet waar wij actief zijn. Staat uw woon- en of werkplaats daar niet bij? Neem dan toch even contact met ons op. De kans is namelijk groot dat wij u toch van dienst kunnen zijn.

 • Aarschot

 • Antwerpen

 • Diest

 • Geel

 • Gent

 • Hasselt

 • Herenthout

 • Herentals

 • Hulshout

 • Leuven

 • Lier

 • Mechelen

Voor professionele en unieke gevelreclame bent u bij ons aan het juiste adres

Professionele gevelreclame kan worden ingezet om uw bedrijf op te laten vallen tussen andere omliggende bedrijven. Uw gevel is dé perfecte plek om uw bedrijfsnaam aan de buitenwereld te laten zien. Dit kan door middel van een aantrekkelijk vormgegeven reclamebord, opvallende Dibond panelen, baniervlaggen of op maat gemaakte publitrailers die op verschillende locaties kunnen worden ingezet.

Specialist in gevelreclame

Gevelreclame is er in vele vormen. Het belangrijkste is dat uw gevelreclame de aandacht trekt van de juiste klanten, want daar gaat het uiteindelijk om. Waar moet u opletten bij gevelreclame om hiervoor te zorgen? Als specialist in gevelreclame kunnen wij u hierbij behulpzaam. Aan de hand van uw wensen en eisen wordt er een gevelreclame ontwerp gemaakt. Alles wordt in eigen beheer uitgevoerd door de beste vakmensen.

Professionele gevelreclame hoeft niet altijd opvallend te zijn. Het gaat om een goede balans tussen herkenbaarheid en zichtbaarheid. De herkenbaarheid van gevelreclame is op verschillende manieren te verwezenlijken, maar de zichtbaarheid is net zo belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan te hoog geplaatst reclamebord of een te laag gemonteerd paneel. De mensen lopen voorbij en uw gevelreclame wordt niet opgemerkt. Zowel herkenbaarheid als zichtbaar zijn belangrijke elementen. Wij helpen u graag zodat uw gevelreclame in de vorm van een reclamebord het gewenste effect zal bereiken. Dit doen wij van het ontwerp tot de productie en montage. U kunt rekenen op maatwerk tegen een scherpe prijs.

Professionele gevelreclame vergroot uw naamsbekendheid

Naast alle bovengenoemde opties zijn ook spandoeken inzetbaar als gevelreclame. Een spandoek is relatief goedkoop en kan tijdelijk worden ingezet als reclamemiddel, bijvoorbeeld om een actie of evenement te promoten. Er zijn diverse mogelijkheden in het formaat, materiaal, en montage. Een spandoek kan bijvoorbeeld gemonteerd worden in een aluminium frame waardoor het uitermate geschikt is als gevelreclame. Het voordeel van een spandoek is dat deze vervangbaar is.

Twijfelt u tussen een spandoek of een baniervlag? Baniervlaggen geven uw bedrijf net dat extra beetje uitstraling en professionaliteit. Daarnaast vergroten baniervlaggen uw naamsbekendheid en zorgen ze voor herkenning vanaf grote afstand. Veel voorkomende formaten zijn rechthoekig, vierkant, schuin of hoogformaat voor aan een banierhouder.


 

Bijzondere gevelreclame laten ontwerpen

Wij ontwerpen bijzondere gevelreclame voor kleine bedrijven die groot willen worden en grote bedrijven die dat willen blijven. Dit doen wij tegen scherpe prijzen. Tegen de stroom in denken levert unieke ontwerpen die herkenbaar en toch origineel zijn. Zelf noemen wij dat de kortste weg naar resultaat, want gevelreclame dient een doel: verleiden. Bent u weleens verleid door reclame? Dan weet u precies wat wij bedoelen. Neemt u maar eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ons werkgebied is breed te noemen en voor uw gemak hebben wij hieronder een aantal steden en plaatsen neergezet waar wij actief zijn. Staat uw woon en of werkplaats daar niet bij? Neem dan toch even contact met ons op. De kans is namelijk groot dat wij u toch van dienst kunnen zijn.

 • Aarschot

 • Antwerpen

 • Diest

 • Geel

 • Gent

 • Hasselt

 • Herenthout

 • Herentals

 • Hulshout

 • Leuven

 • Lier

 • Mechelen

Op zoek naar een professionele grafisch ontwerper? Onze vormgevers staan garant voor maatwerk

Soms zijn de functies van ontwerpers en vormgevers gescheiden: iemand die het ontwerp heeft gemaakt, wordt dan grafisch ontwerper genoemd en degene die het ontwerp uitvoert, is de grafisch vormgever. Onze grafische vakmensen zijn zowel ontwerpers als vormgevers. Als u bij ons een opdracht neerlegt, betekent dat in veel gevallen dat u te maken heeft met één aanspreekpunt. In de praktijk blijkt dat dit miscommunicatie voorkomt, zodat wij u een 100% tevredenheidsgarantie kunnen beloven. Bent u benieuwd wat wij u kunnen bieden? U kunt direct vrijblijvend contact met ons opnemen.


 

Professionele grafische ontwerpers

Onze professionele grafische ontwerpers zetten uw boodschap om in een visuele vorm. Het kan gaan over drukwerk, gevelreclame, wagenbelettering enz. Binnen het ontwerp bepaalt een grafisch ontwerper de vormgeving van het product, waaronder de opmaak, de typografie, het kleurgebruik en de eventuele illustraties en foto's. Dit vereist de inzet van zowel artistieke als technische vaardigheden.

Het kan zijn dat u op zoek bent naar een grafisch ontwerper voor het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl. Een belangrijk aspect bij het kiezen van een huisstijl is wat u wilt uitdragen. Exclusief of modern, speels of zakelijk? Wat zijn de speerpunten van uw bedrijf? Waarmee kunt u zich onderscheiden van de concurrent? Ontwerp, vormgeving en realisatie gaan hand in hand. Ieder nieuw project zien wij als een uitdaging waarbij originaliteit, creativiteit en functionaliteit voorop staan.

Grafische vormgevers voor creatieve gevelontwerpen

Onze grafische vormgevers werken op een persoonlijke manier aan een ontwerp dat geheel bij uw doelstellingen en wensen zal passen. Pas als u 100% tevreden bent, zetten wij het ontwerp om in een tastbaar product. Daarmee bieden wij u een complete oplossing voor uw bedrijfsimago. Dat kan zijn voor uw huisstijl, logo, drukwerk maar ook het ontwerpen van creatieve gevelreclame behoort tot één van onze activiteiten.

Wilt u grootser uitpakken en heeft u een ruimer budget, dan is het een goed idee om eens te informeren naar onze extra bijzondere gevelontwerpen. Bedrijven met een sterk imago presteren nu eenmaal beter en vinden sneller nieuwe klanten. Gevelreclame is dé manier om met uw bedrijf op te vallen. Zeker op industrieterreinen en kantorencomplexen kunt u met gevelreclame een zeer bijzonder effect bereiken. U straalt hiermee professionaliteit uit en bent duidelijk zichtbaar voor uw klanten.

Voordat we aan een project beginnen, inventariseren wij eerst uw wensen en welke boodschap u wilt vertellen. Dan passen we de juiste middelen toe om uw wensen te realiseren binnen uw beschikbare budget. Heeft u zelf een idee, maar geen mogelijkheid om het uit te werken? Ook dan staan we voor u klaar om het tot in de puntjes te verzorgen. Onze grafische ontwerpers én vormgevers staan voor u klaar.</p>

<p>Ons werkgebied is breed te noemen en voor uw gemak hebben wij hieronder een aantal steden en plaatsen neergezet waar wij actief zijn. Staat uw woon- en of werkplaats daar niet bij? Neem dan toch even contact met ons op. De kans is namelijk groot dat wij u toch van dienst kunnen zijn.

 • Aarschot

 • Antwerpen

 • Diest

 • Geel

 • Gent

 • Hasselt

 • Herenthout

 • Herentals

 • Hulshout

 • Leuven

 • Lier

 • Mechelen

In de omgeving van Antwerpen op zoek naar een bijzonder reclamebureau? Ons bedrijf levert altijd maatwerk

Creatief zijn, goed luisteren en interpreteren staat bij centraal in het traject van concept naar creatie. Dat maakt ons reclamebureau bijzonder. Wij brengen úw boodschap zo efficiënt mogelijk over. Dat kan zijn in de vorm van drukwerk, wagenbelettering, gevelreclame of kleding. RK Design art uit de regio Antwerpen is een bedrijf waar u op kunt rekenen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Reclamebureau voor unieke ontwerpen

Als reclamebureau vertalen wij ideeën naar unieke ontwerpen. Van bedenken tot uitvoeren hebben wij een open bedrijfscultuur die niet alleen zorgt voor goed werk en effectieve resultaten, maar ook voor draagkracht binnen de organisatie van onze opdrachtgevers. Wij werken voor zowel kleine als grote bedrijven in de regio Antwerpen.

Op onze creatieve afdeling helpen wij bedrijven relevanter en sterker te maken. In een continu veranderende wereld is het belangrijk dat een bedrijf zich kan onderscheiden. Wij dragen ons steentje met creatieve ontwerpen en vormgeving. Als u op zoek bent naar een reclamebureau die ‘out of the box’ denkt, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Professioneel bedrijfslogo nodig?

Ontwerpen zonder plan werkt niet. Wij gaan doortastend en doordacht te werk. Dit plan is echter niet in beton gegoten, want nieuwe input kan altijd leiden tot een effectiever plan. Als u bepaalde wensen heeft, zullen wij dit zeker in het ontwerp verwerken. Wilt u bijvoorbeeld een geheel nieuw professioneel bedrijfslogo? Dan is uw mening en visie onmisbaar. Kernwoorden voor een treffend logo zijn herkenning, professionaliteit en belevening. Met één blik moet duidelijk worden aan de buitenwereld waar u als ondernemer in de regio Antwerpen voor staat en wat u bijzonder maakt ten opzichte van de rest.

Een professioneel bedrijfslogo moet krachtig zijn. Heeft u ergens wel een idee hoe uw logo eruit moet gaan zien, maar kunt u er niet de vinger op leggen? Ons reclamebureau helpt u graag. Allereerst bekijken wij of u een naam- of beeldlogo wilt. Soms wordt een typisch beeldlogo met een naamlogo gecombineerd, maar worden meestal als één geheel gebruikt.

Wat uw wensen ook zijn, wij kunnen het waar maken. U heeft al een logo, maar het is gedateerd en aan vernieuwing toe? Dan is een logo restyle een oplossing. Het actueel houden van uw huisstijl inclusief uw logo is één van onze vele specialiteiten. Wij kunnen bijvoorbeeld frissere kleuren of een modern lettertype toepassen. Uw drukwerk kunnen wij in dezelfde stijl opmaken, zodat daar een eenheid in ontstaat.

Als reclamebureau zijn wij breed inzetbaar. Laat ons weten wat uw wensen zijn. Wilt u weten onze prijzen weten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Ons werkgebied is breed te noemen en voor uw gemak hebben wij hieronder een aantal steden en plaatsen neergezet waar wij actief zijn. Staat uw woon- en of werkplaats daar niet bij? Neem dan toch even contact met ons op. De kans is namelijk groot dat wij u toch van dienst kunnen zijn.

 • Aarschot

 • Antwerpen

 • Diest

 • Geel

 • Gent

 • Hasselt

 • Herenthout

 • Herentals

 • Hulshout

 • Leuven

 • Lier

 • Mechelen

Wilt u graag een bijzonder schilderij laten maken? Neem dan gerust contact met ons op


 

Een bijzonder schilderij op maat laten maken kunt u doen om cadeau te geven of om uzelf blij te maken. Uw foto omzetten naar een handgemaakt schilderij? Wij schilderen portretten, maar ook landschappen, dieren en nog veel meer. Afhankelijk van de grootte, stijl en afwerkingsdetail kan de prijs verschillen. Wilt u een uniek schilderij laten maken? Vraag dan eens geheel vrijblijvend een offerte aan. Van tevoren kunnen wij een kostenindicatie geven hoeveel uren wij ongeveer aan het schilderij zullen besteden.


 

Een persoonlijk schilderij ervaren mensen als iets heel bijzonders. Bij ons kunt u zelf het thema bepalen. Heeft u een bepaald idee? Dan kunnen wij u helpen om hier invulling aan te geven. Bent u nieuwsgierig hoe onze schilderijen tot stand komen en waar wij onze inspiratie vandaan halen? Maak dan eens geheel vrijblijvend een afspraak.

Abstract schilderij laten maken


 

Een schilderij in opdracht maken is voor ons altijd een bijzondere uitdaging. Soms kiezen mensen voor een abstract schilderij. Abstracte schilderijen zijn een richting binnen de moderne kunst waarin niet wordt geprobeerd om objecten of materialen uit de hedendaagse wereld exact weer te geven. Vormen en kleuren verwijzen niet naar iets anders, door het detailgetrouw af te beelden, maar drukken iets uit door hun intensiteit en contrast. Leuk voor thuis of als cadeau voor een speciale gelegenheid.


 

Al eeuwen lang genieten nogal wat Belgische kunstschilders wereldwijd een grote bekendheid, maar ook in de huidige tijd spreken nieuwe Belgische kunstenaars een woordje mee. Schilderen is nu eenmaal een kunstvorm van alle tijden. Een bijzonder schilderij maken vergt een behoorlijke dosis van creativiteit en daar ontbreekt het ons zeker niet aan. Wij hanteren verschillende schildertechnieken, waarbij diverse schildersmaterialen worden gebruikt. Naast het schilderen van herkenbare onderwerpen zijn er ook stijlperiodes waarbij abstract wordt geschilderd. Wij laten het dan aan uw fantasie over wat u er in ziet.

De kosten van een bijzonder schilderij

Een veelgestelde vraag is natuurlijk hoeveel het kost om zo’n bijzonder schilderij te laten maken. De prijs is afhankelijk van uw wensen, maar wij kunnen u wel een richtlijn geven. Bent u benieuwd wat uw idee kost? Stuur ons dan een foto of link van het onderwerp, tezamen met een korte omschrijving van uw wensen. Wij vertellen u vervolgens wat het ongeveer gaat kosten, zonder verdere verplichtingen uiteraard. Ook kunnen wij u, op verzoek, enkele voorbeelden laten zien.

Wij werken voor zowel particulieren, bedrijven als instellingen. Wilt u een uniek schilderij laten maken? Dan zijn wij u graag van dienst. Ons werkgebied is breed te noemen en voor uw gemak hebben wij hieronder een aantal steden en plaatsen neergezet waar wij actief zijn. Staat uw woon- en of werkplaats daar niet bij? Neem dan toch even contact met ons op. De kans is namelijk groot dat wij u toch van dienst kunnen zijn.

 • Aarschot

 • Antwerpen

 • Diest

 • Geel

 • Gent

 • Hasselt

 • Herenthout

 • Herentals

 • Hulshout

 • Leuven

 • Lier

 • Mechelen

Een sterk merk start met een doordacht logo, inderdaad wij zorgen met een nieuw logo voor een sterke en herkenbare identiteit in lijn met de filosofie van uw bedrijf. Zo zetten wij voor u een ijzersterk imago neer. Uw logo is daarbij essentieel, het bepaalt uw huisstijl en plaatst u bedrijf ‘top of mind’ in de hoofden van prospecten en klanten: een niet te onderschatten effect dat zorgt voor bekendheid en uiteindelijk meer klanten en meer omzet. Dat willen we met u bereiken. Onze grafische ontwerpers maken er werk van!

Hoe gaan wij tewerk? Wij analyseren uw bedrijf en uw merkidentiteit, die we omzetten in een visuele identiteit. Wij overleggen met u en wij zetten samen met u de ideeën klaar en duidelijk op papier.

Ook voorbeelden kunnen ons team helpen om het juiste ontwerp te realiseren. Uw logo, de kleuren, het lettertype, alle elementen samen creëren een impact bij klanten en prospecten. We zoeken voor u naar de juiste combinatie, soms zal dat met een beeldmerk zijn, soms met een woordmerk en in andere gevallen met een combinatie van deze twee. In ieder geval moet, ongeacht de keuze voor een beeldmerk of een woordmerk, uw logo uw bedrijf en uw activiteit onmiddellijk duidelijk maken. Het effect van een sterke visuele identiteit die we nadien consistent toepassen in al uw communicatie, van website tot briefpapier of brochure. Zo onderhouden we uw merk en zorgt het voor een belangrijke bijdrage aan uw resultaten. Vraag naar ons werk met logo’s en de creatie van een sterke visuele identiteit. Wij helpen u graag verder.