INDOOR RECLAME

Indoor reclame is essentieel op verschillende vlakken. Zij het ter decoratie, informatie of promotie het kleed een ruimte aan en zet uw product en zaak in de kijker. Hieronder vindt u een aanbod met de meest gekozen mogelijkheden. Vindt u uw gekozen product hier niet tussen? Geen nood contacteer ons gewoon met uw vraag en wij zorgen voor de rest.

BEHANG.png

FOTOBEHANG

Met Airtex behang transformeer je een simpele muur om in een eyecatcher. Zij het voor uw zaak, kantoor of woonkamer. Het behang is naadloos tot gigantische oppervlakten en makkelijk schoon te houden.

Het heeft tevens de eigenschappen brandvertragend, scheur en kleurvast te zijn!

MEUBILAIR

Met gepersonaliseerd meubilair geeft u net dat tikkeltje meer aan uw zaak of evenement. Van zitzakken tot parasols en strandstoelen voor zowel indoor

als outdoor gebruik. Niks is te gek voor ons!

MEUBILAIR.png
CANVAS.png

CANVASSEN

Foto's doen uw ruimte opleven. Simpel en basic op een canvas of toch net unieker op plexi of hout? Vraag ons naar de tal van mogelijkheden en formaten.

DEURMATTEN

Uw voeten vegen op een gepersonaliseerde deurmat? Directe reclame en schone vloeren. Het kan bij RK Design art!

MATTEN.png
ROLLUP.png

ROLL UP BANNERS

Roll up banners zijn makkelijk in gebruik en verplaatsbaar. Deze budgetvriendelijke manier van visibiliteit is er in verschillende maten en is heel veelzijdig in gebruik. 

STRETCH FRAMES

Een lege muur? slechte akoestiek? Stretch kunnen uw muur naadloos vullen en aankleden. En vindt je het niet meer mooi dan verander je gewoon het stretchdoek met een ander ontwerp. Het is veelzijdig, herbruikbaar en op maat naar wens.

STRETCHFRAME.png
SIGNALISATIE.png

SIGNALISATIE

Excuseer waar is het toilet? en tal van deze vragen hoor de dagdagelijks.

Dit is heel makkelijk te vermijden met goede en duidelijk signalisatie.

Signalisatie bestaat er tal van vormen en maten en voor ieders budget.

Vraag ons naar de mogelijkheden

LETTERING

Uw logo op de muur of gevel? inspirerende woorden voor uw personeel te motiveren? het zijn maar een paar van de mogelijkheden. Lettering is mogelijk in tal van materialen en is mogelijk in elk formaat. Geplaatst door ons of voor de betere doe-het-zelver.

PLEXILETTERS.png
ZANDSTRAALFOLIE.png

BESTICKERING

Stickers bestaan er in alle geuren en kleuren. een mooie zandstraal folie om privacy te creëren. Vloerstickers om uw cliënteel ergens naar toe te lokken.

We plakken zelfs stickers op baksteen en beton met de laatste nieuwe  producten.