DRUKWERK

Gepersonaliseerd drukwerk geeft uw bedrijf of zaak een identiteit. Met hoogstaand kwalitatief drukwerk straalt uw zaak klasse uit en dat trekt uiteraard aan. Bij RK Designart vindt u een grote waaier aan producten. Zelfs zoveel dat ze niet allemaal in het online aanbod staan. Bent u op zoek naar uniek drukwerk maar vindt u het niet in het onderstaande aanbod. Vraag erna en we gaan tot het uiterste om u verder te helpen. 

BUSINESSCARD.png

VISITEKAARTJES

Een eerste indruk maak je maar één keer. Val op en laat bij ons jouw visitekaartjes ontwerpen en drukken. We bieden visitekaartjes aan in verschillende papiersoorten, kunststoffen en hout. Met speciale drukvormen zoals UV druk , foliedruk en ponsdruk.

FLYERS

Laat jou flyer er uit springen met een uniek design door onze design studio. Dit alles gedrukt op een kwalitatieve manier tegen een lage prijs en je bent klaar om jouw evenement of bedrijf te promoten!

FLYERS.png
FOLDERS.png

FOLDERS

We krijgen allemaal dagdagelijks tal van folders in de bus of overhandigd op een evenement. Rk Designart zorgt er echter voor dat jouw folder wel gelezen wordt en niet direct in de papierbak belandt.

POSTERS

Een simpele poster of in het oog springende baanaffiches? Bij ons kun je er allemaal voor terecht. Van ontwerp tot druk!  

POSTERS.png
BRIEFPAPIER.png

BRIEFPAPIER

Goed briefpapier is essentieel voor jouw huisstijl & imago bij jouw klanten. Bij RK Designart drukken en ontwerpen briepapier verschillende grammages en papiersoorten. En dit allemaal geschikt voor recto verso en laserprinters.

SCHRIJFBLOKKEN

Aantekeningen maken op gepersonaliseerde schrijfblokken? Laat bij ons je persoonlijke schrijf- of notitieblokken bedrukken. 

BLOCNOTE.png
BROCHURES.png

BROCHURES

Brochures zijn een ideaal medium om u productaanbod of service aan de klant te tonen zij het in een kleine brochure van 8 pagina's tot wel 100 pagina's in een volledige catalogus. Zowel geniet als gelijmd. 

PRESENTATIEMAPPEN

Presenteer jouw offertes, contracten en brochures in stijl. Laat prachtige presentatiemappen drukken.

PRESENTATIEMAPPEN.png
ENVELOP.png

ENVELOPPEN

Enveloppen voor zakelijke post of voor een feestelijke gelegenheid? Laat ze bedrukken met jouw logo of boodschap voor een extra persoonlijke touch.

STICKERS

Stickers plakken. Tijdelijk, permanent, transparant, rond, vierkant, gedoomd, reflecterend, in een speciale vorm? De mogelijkheden en toepassingen van stickers zijn eindeloos en tevens allemaal verkrijgbaar bij ons! 

STICKER.png
VERPAKKING.png

VERPAKKINGEN

Een mooie verpakking van je product verkoopt jouw product beter en is een ideale manier van reclame maken in het het straatbeeld.

Toch veel mooier als een lelijke en vervuilend plastic zakje? 

PROMO MATERIAAL

Vraag naar ons mega aanbod relatiegeschenken en promotiematerialen. En misschien zit er wel tussen wat jij zoekt!

GADGETS.png